Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 269    0

Concurs de „Public speaking", saptamana viitoare la Cluj

Centrul Ratiu pentru Democratie (CRD) va organiza pe 16 februarie o competitie de „public speaking", in cadrul proiectului „Tinerii invata de la tineri", sustinut de Comisia Europeana.

Competitia de public speaking va fi organizata, in colaborare cu ARDOR Transilvania, pe 16 februarie, de la ora 10. Fiecar participant va avea la dispozitie 5 minute pentru a sustine sau a se opune motiunii „Ar trebui ca in fiecare an scolar elevii sa fie redistribuiti in clase in functie de notele obtinute in anul anterior". Tema celui de-al doilea discurs va fi anuntata in ziua competitiei.

„Aceasta initiativa promoveaza valorile cetateniei active, incurajand implicarea tinerilor in dezbaterile publice, participarea activa la generarea de idei si asumarea unei pozitii fata de tema propusa. Discursul public este folosit ca instrument educational de dezvoltare a competentelor de sinteza, creative si analitice", precizeaza reprezentantii CRD.

Competitia de „public speaking" are loc in cadrul proiectului „Tinerii invata de la tineri". Echipa de proiect este formata din elevi de liceu din Turda si din zona urbana Aries. Un manual de bune practici ce ilustreaza experienta acumulata de echipa de proiect va fi lansat pe 7 februarie, de la ora 11, in Sala de conferinte a CRD, din Turda - Piata 1 Decembrie, nr.1.

Citeste si...

4 Februarie 2013
 1095    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu