Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Februarie 2019
 912    0

Alin Tise nu este de acord cu bugetul pe 2013

Alin Tise
Senatorul PDL Alin Tise spune ca va vota impotriva bugetului din 2013, despre care spune ca e "mincinos" si un "buget al somajului", care izoleaza Clujul "si il condamna la saracie".

"Voi vota impotriva unui buget care nu are finantare pentru nici un proiect de dezvoltare a Clujului: Spitalul de Urgenta, Aeroport, Autostrada Transilvania", spune Tise intr-un comunicat de presa. "Bugetul cu care USL a venit in Parlament este bugetul promisiunilor neonorate, este un buget mincinos pentru ca nu are nimic in legatura cu promisiunile USL si este un buget al somajului. Nu pot fi de acord cu el", spune el.

"USL a vorbit in campanie, dar nu vorbeste deloc in buget despre: reducerea TVA la produsele de baza, introducerea unei cote progresive de impozitare a veniturilor, scaderea CAS platit de angajator, constructia a opt spitale regionale de urgenta, scaderea treptata a TVA, incurajarea mediului privat, introducerea programului gratuit de after-school etc. USL nu a vorbit deloc in campanie, dar vorbeste in buget despre: reducerea investitiilor cu 26% fata de anul 2012, luarea pieii de pe fiecare agricultor din tara, pe care Victor Ponta il considera chiabur, desfiintarea a zeci de mii de firme si pierderea a zeci de mii de locuri de munca prin impunerea unui impozit greu IMM-urilor", adauga Tise.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean le cere si parlamentarilor USL din Cluj sa nu voteze acest buget, "care ii condamna la saracie pe clujeni" si care "ii umileste pe clujeni".

Citeste si...

5 Februarie 2013
 984    0
5 Februarie 2013
 1144    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu