Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

17 Ianuarie 2019
 442    0

Clujean atacat de doi ciobani cu furca

Un conflict minor din localitatea clujeana Naoiu s-ar fi putut transforma într-o adevarata tragedie. Un tanar a fost lovit cu o furca si a ajuns cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente din Cluj Napoca. Agresorii baiatului sunt doi ciobani din sat.

Conflictul a început dupa ce mama tanarului alungase oile ciobanilor de pe proprietatea familiei ei. Victima povesteste ca în momentul în care s-a întors cu caprele de pe camp a fost încoltit de ciobanii suparati.

"Mi-au iesit înainte fara sa zica nimica. Au sarit din caruta, ca erau cu caruta, au sarit jos si unu a aruncat furca spre mine, aici în zona pieptului, eu mi-am bagat mana în fata si mi-a intrat furca în mana", a povestit victima.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital unde a primit îngrijiri. "Este vorba despre un pacient de sex masculin, de 21 de ani, care este stabil hemodinamic si respirator. A avut loc o altercatie între dansul si o alta persoana de sex masculin si pacientul prezinta numai o plaga întepata afirmativ cu furca în treimea superioara a antebratului drept", a explicat Adela Golea, medic sef UPU Cluj.
Tanarul este hotarat sa depuna plangere la politie împotriva ciobanilor.
sursa:citynews.ro

Citeste si...

22 Ianuarie 2013
 1061    0
22 Ianuarie 2013
 2051    0
21 Ianuarie 2013
 1998    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu