Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Local

 National

 Sanatate

 Magazin

 International

 Sport

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZC.ro

 BZI.ro

 BZT.ro

 BZV.ro

 Sanatate

 Cultural

 Video

 Turism

 Culinar

 Divertisment

 Monden

 Radio

 IT & C

 WoW!

 Sport

Titlul Zilei

21 Februarie 2019
 536    0

Cum iti poti gasi un loc de munca pe bani europeni

Aproape 2.400 de persoane consiliate, dintre care 200 si-au gasit slujbe iar 12 si-au gasit propriile afaceri. Acestea sunt cifrele unui proiect cu finatare europeana de 5 milioane de euro, derulat la Cluj.

Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM) este beneficiar al proiectului "Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, intr-un proiect de 5 milioane de euro care urmareste informarea si consilierea privind cariera, gratuita, a 25.000 persoane, pe durata a trei ani si este derulat de catre Fundatia Centru de Dezvoltare Manageriala si realizat in parteneriat cu OMV Petrom SA.

Proiectul se adreseaza persoanelor disponibilizate, somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca, in 15 centre regionale unde sunt ajutate sa-si intocmeasca un CV profesional, un bilant profesional si o scrisoare de intentie. "Beneficiul major al consilierii consta in pregatirea persoanelor consiliate pentru intalnirea cu angajatorii, astfel persoanele consiliate isi sporesc sansele de angajare in competitia cu alte persoane in cautarea unui loc de munca", specifica organizatorii.

Un numar de 27.933 de persoane au beneficiat de serviciile de consiliere pana acum. Dintre acestea 2.258 si-au gasit un loc de munca iar 186 au ales sa deschida o afacere pe cont propriu, beneficiind de o subventie in valoare de 1000 lei care sa contribuie la cheltuielile de constituire a unei societati comerciale sau de obtinere a autorizatiei de functionare ca PFA.

Citeste si...

1 August 2013
 1143    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu