Anamaria Prodan a acceptat invitatia lui Catalin Maruta de a veni in platoul emisiunii pe care el o modereaza la Pro TV si sa vorbeasca despre pumnul pe care i l-a dat in fata lui Dan Alexa in urma cu patru zile. Impresara a spus adevarul despre incidentul antrenorul de la Astra si a facut cateva dezvaluiri si despre iubita acestuia, Andrada, de la care s-a spus ca ar fi pornit, de fapt, episodul violent.

Anamaria Prodan, interviu savuros despre incidentul violent cu Dan Alexa

Imbracata intr-o tinuta neagra, decuzata in anumite noze si cu parul prins intr-o coada eleganta, Anamaria Prodan a facut marturisiri sincere despre motivul real pentru care si-a iesit din minti sambata seara si l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa: un transfer nereusit.

“(…) care este foarte prost si care nu face cinste (n.r.: subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima data cand vad imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r.: ca ii este rusine). Chiar daca sunt impulsiva, nu este o chestie normala. Asa sunt, vulcanica. Recunosc ca mi-am aparat antrenorii si jucatorii mai aprig decat aici. Unii nu stiu fotbal, vad fotbalul la televizor. Cand vine vorba de foarte multi bani, de stres, de performanta… Am fost dezamagita si ma gandeam ca gestul meu a umbrit atatea chestii frumoase care s-au intamplat in perioada asta. (…). Cand vreau sa fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discutii. A fost vorba de un transfer nereusit, mai multa lume mi-a reprosat ca e vina mea. Am avut o discutie, nu mi-a convenit ceva, am intrebat inca o data, s-a indarjit cu cumva m-a provocat… nu se astepta nimeni la asa ceva. Cand am vazut cum au reactionat ceilalti barbati din fotbal, m-am gandit ca pumnul trebuie sa il dau altcuiva. Eu am ramas si m-am uitat asa… Dan Alexa nu are autoritate? Pai daca se enerveaza Alexa este jale pe vale. (…)

M-au sunat politicieni, oameni din sport, vedete si mi-au spus: «Ana, toata lumea stie cum te bati tu». O femeie e foarte greu de controlat si stii cum e! Sunt o femeie impulsiva, mi-e rusine de ce am facut. E greu sa lucrezi cu o femeie, sa stii. O femeie este foarte greu de controlat. E greu sa lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfectioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui barbat. Eu am intrat in fotbal, nu ma opera. Nu imi face cinste. Am crescut foarte mult si pe strada, pe stadion. Mi-am facut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorba buna. (….). Mi-am facut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba buna sau fapte bune. Am intrat in fotbal, nu la opera… e o lume a barbatilor.”, a declarat Anamaria Prodan in cadrul emisiunii “La Maruta”.

Anamaria Prodan, dezvaluiri-bomba despre iubita lui Dan Alexa

Provocata de Catalin Maruta, Anamaria Prodan a vorbit si despre iubita lui Dan Alexa: “Dar s-a spus, de fapt, s-a scris mult despre faptul ca totul ar fi plecat de la acea bruneta.”.  Impresara a reactionat imediat cu o intrebare si, la un moment dat, a spus ca nu a fost vorba de gelozie si ca Andrada, iubita antrenorului de la Astra, a fost inauntru cu ei.

“Dar nu ne-am plictisit de patru ani de acest subiect? Cu Anamaria cu Alexa, cu divortul. Pai, cum sa nu ma deranjeze (n.r.: prezenta iubitei lui Dan Alexa)!?! Deci, Anamaria Prodan vinde cel mai bine in Romania (…). El este cel mai bun prieten al meu. Dar de ce sa fie gelozie daca fata era cu noi?!?  (…). Deci, nu. Alexa este – si voi ati vazut declaratiile lui Laur – numai ca la un moment dat… e normal sa se scrie ca Prodan divorteaza. (…). Dar de ce nu-l intrebi pe Alexa. Normal ca ne salutam (…). Am vorbit cu Dan si am zis hai sa nu mai facem conectare pe acest subiect (…). Este cel mai bun produs, este cel mai bun antrenor, este un caracter cu putin se nasc. Eu mi-am cerut iertare. Dar, intr-adevar, eu am iesiri din acestea. Sunt genul de om care isi pune cenusa in cap si merge mai departe. (…). Eu am facut performanta cu omul asta. Alexa este un caracter cum putini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis sa ne calmam. N-am stiut ca e presa. Eu am iesiri dinastea si le recunosc. Si daca nu recunosti atunci ce sa faci? Eu reprezint omul asta. Eu am facut performanta cu omul asta… oamenii astia n-au simtit in viata lor ce am simtit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucatori vanduti”, a mai marturisit Anamaria Prodan.

La final, prezentatorul de la Pro TV a facut o gluma in legatura cu emisiunea pe care Anamaria Prodan o prezinta: “Deci, un nou slogan pentru «Gospodar fara pereche» ar putea fi: «Daca nu te insori, te bat!»”. Sexy impresara s-a amuzat cand a auzit replica lui Catalin Maruta.

Anamaria Prodan, adevarul despre asa-zisul divort de Laurentiu Reghecampf semnat in secret

La un moment dat, celor doi li s-a alaturat Rica Raducanu, care s-a numarat printre cei care au oferit declaratii despre episodul violent petrecut weekendul trecut. In timpul discutiei, Catalin Maruta i-a remarcat ceasul de aproape 200.000 de euro, primit de la sotul ei dupa scandalul cu Dan Alexa, dar si inelul de la Laurentiu Reghecampf: “Vad ca ai inelul pe deget, deci nu te-ai separat de Reghe”. Initial, Anamaria Prodan a ras si, ulterior, a subliniat ca ea si tatal fiului sau sunt casatoriti. coral