Anamaria Prodan a vorbit deschis despre casnicia ei cu Laurentiu Reghecampf, dupa ce in ultima vreme s-a tot scris ca relatia lor nu mai functioneaza si sunt pe cale sa divorteze. Ei bine, impresara a marturisit ca este mai fericita ca niciodata alaturi de sotul si familia ei, iar daca ar aparea probleme in casnicia lor, nu s-ar ascunde niciun moment.

„Voi credeti ca daca eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu si am trai separat, ne-ar fi frica sa ne despartim? Ne-ar fi frica sa impartim averea? Pai de ce sa ma ascund? Impartim jumate, jumate si sanatate, traim fericiti si cum vrem. Sunt un om asumat si daca-mi doresc ceva in viata asta, nu-i dau socoteala nici lui Dumnezeu, iar in 46 de ani nu a zis nimeni, niciodata, ca a mintit Prodanca. Sunt mult prea fericita, am muncit mult in viata asta si niciodata n-o sa ma fac de ras. Daca eu vreau sa fac ceva, o sa anunt in gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!„”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Gsp.

Bolid de 100.000 de euro pentru fiica ei, Rebecca

Anamaria Prodan are doua fete, Rebecca si Sarah, de care este foarte mandra, motiv pentru care nu ezita sa le rasfete permanent. De regula, le cumpara cadouri scumpe. Ultima rasfatata a Anei a fost Rebecca. In aceasta vara, fata ei mai mare, care a atins varsta majoratului, si-a luat permisul de conducere, motiv numai bun pentru o masina cadou.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani! I-a luat un bolid de lux, pe care a platit 100.000 de euro. Rebecca a postat, atunci, pe contul personal de socializare, o fotografie cu “bijuteria” pe care a primit-o din partea mamei sale. Este vorba de o cunoscuta marca auto din Germania, al carei pret porneste de la 100.000 de euro, in functie de dotari.

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din Romania si are cel mai bine platit sot. Dupa ce au strans o avere colosala, Anamaria Prodan estimeaza ca locul lor in topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogati romani. Cei doi detin o locuinta de lux in cea mai buna zona din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat imobilul de vis pe care l-au achizitionat-o in urma cu doi ani.

coral