Daca va era dor, ei bine, asteptarea a luat sfarsit. Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, vor reveni in atentia publicului, pe micile ecrane. Cand, unde si cum –  va spunem imediat.

Anamaria Prodan, lovitura pentru PRO TV

E oficial! Una dintre cele mai sexy si mai apreciate vedete din showbizz-ul autohton se pregateste sa faca furori din nou in televiziune, asa cum anunta Spynews.ro. Este vorba despre un amplu proiect de televziune, mai exact, un reality show, filmat 24 de ore din 24, si care va infatisa viata cuplului Reghecampf – Prodan, in toata splendoarea ei.

Va reamintim ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au mai fost protagonistii unui reality-show, in urma cu cativa ani. Este vorba despre perioada 2012-2014 cand impresara care pare ca are lumea la picioare a avut, alaturi de sotul ei, reality show-ul ”Prodanca si Reghe”, difuzat mai intai pe Antena 1, apoi la Euforia Tv, un post de televizune care acum se numeste Happy Channel.

Prodanca si Reghe au mai avut un reality show in trecut

Acest reality-show s-a desfasurat pe durata a sase sezoane. Primul sezon s-a numit ”Dragoste in prelungiri”, al doilea sezon s-a numit ”Aventurp Americana”, al treilea sezon s-a numit ”La placinte inainte”, al patrulea sezon a avut denumirea de ”Afaceri in familie”, al cincilea sezon s-a numit ”Fascinati de Romania”, iar al saselea sezon s-a numit ”Relatii internationale”.

Un alt fapt interesant este ca Anamaria Prodan si-a anuntat plecarea de la Pro Tv, acolo unde prezenta o emisiune in direct. Faimoasa vedeta tv anuntase ca se retrage pentru un timp din televiziune.
Au pus capat speculatiilor despre divort

In urma cu ceva timp, Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, au pus capat speculatiilor cu privire la un eventual divort, scriind mesajul ”Impreuna. Puternici. Despre dragoste si viata” pe contul de Instagram, alaturi de o fotografie in care apar amandoi.

Cei doi au impreuna un copil, pe Laurentiu Junior. Anamaria Prodan mai are doua fiice din prima casatorie, pe nume Rebecca si Sarah, iar Laurentiu Reghecampf mai are un fiu pe nume Luca. Cei doi sunt casatoriti din 2008.

coral