Anamaria Prodan a dezvaluit ca, la un moment dat, i-a fost teama pentru familia ei. Asta din cauza faptului ca o persoana puternica din fotbalul romanesc ii pusese gand rau si vroia, din tot sufletul, sa o distruga.

Sexy-impresara nu s-a lasat, insa, intimidata si a mers mai departe, chiar daca fiica ei, Rebecca, a trait, la momentul respetiv, un cosmar.

“Eu am avut niste momente in cariera cand am simtit ca intr-adevar razboiul asta a depasit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita in spate sa vada daca venea cineva dupa noi, daca ne urmareste vreo masina, daca ne poate face cineva rau. M-au urmarit anumite persoane noptile cu masina si-am avut niste episoade… Ce mai, de mafie! Nu o sa recunoasca nimeni niciodata, bineinteles ca nici la politie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasa si-aveam tot felul de nenorociti care o amenintau si cand iesea la balcon o injurau!

Eu nu l-am vazut niciodata pe omul despre care vorbesc sa vina el, dar la ce am trait noi m-am dus la Ambasada Americana si am spus ca vreau protectie! Am avut bodyguard la vremea respectiva, pe bodyguardul lui Ion Iliescu, presedintele Romaniei. Atunci mi-am luat permis de arma pentru ca mi-era frica! Nimeni nu o sa inteleaga asta pana nu traieste ce-am trait eu! Si pentru ce? Pentru ca am semnat cu cei mai buni fotbalisti ai Romaniei? Eu cred ca un barbat adevarat lupta de la egal la egal. Un barbat care vine si ma face cur.., proasta si urata are minte de copil de 13 ani”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro in urma cu ceva timp.

coral