Anamaria Prodan este foarte implicata in munca ei, iar rezultatele sunt pe masura, astfel ca vedeta isi permite si se rasfata cu lucruri costisitoare. Ca orice femeie, impresara iubeste piesele vestimentare, dar si accesoriile, ultimele ei achizitii valorand o avere.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a cumparat o geanta verde, care costa cat un apartament cu doua camere in Capitala, mai exact 80.000 de euro, dar si un telefon mobil pe care a dat nu mai putin de 10.000 de euro, cu o husa din piele de crocodil si aur alb, lucrat pe comanda, in fabrica.

”Nu mai cumpar nimic de acum!”

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a scos bani grei din buzunare pentru a-si satisface toate poftele, dar si pentru a investi in diverse locuinte. Anamaria Prodan s-a asigurat ca nu le lipseste absolut nimic copiilor ei, iar de acum inainte vrea sa calatoreasca si sa-si traiasca viata din plin.

Acum stau in Dubai. Stam ca nebunii. Din casa mea cobor la mall. Mama, ce imi place! Nimic mai frumos! Reghe antreneaza acum in Dubai. Mai am un transfer, il inchei repede si fug! (…) Ma distreaza (n.r. stirile despre divort). Nu are instagram, nu are facebook, nu are nimic. Cand ma vede ca butonez se enerveaza foarte tare. Are doua antrenamente pe zi, vine mort acasa. Eu pun poze. Arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ziua dorm.

Mie imi place luxul, niciodata nu m-am ascuns. Numai in America inchiriez casele. Am multe. Este cel mai sigur business. Nu mai cumpar nimic de acum, ma distrez! Asa suntem noi romanii, strangem asa in disperare. Am strans cat sa traiasca ei linistiti. Acum vreau sa calatoresc iar. Inainte sa fac copiii calatoream. Eu am o viata frumoasa!”, a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune TV.   

coral