Anamaria Prodan tine prima pagina a ziarelor, dupa incidentul cu Dan Alexa, si se spune ca ar fi divortat in secret de sotul ei, Laurentiu Reghecampf. Zvonurile pe aceasta tema au fost alimentate si de faptul ca nu apar impreuna la evenimentele mondene. Impresara a vorbit despre despartirea de antrenor.

Mai mult decat atat, la ultima petrecere a venit singura, imbracata intr-o rochie transparenta, care arata tot. Toata lumea s-a intrebat ce parere are sotul sau despre asemenea tinuta  “I-am trimis poze si, ce credeti, ca a afirmat. Mi-a spus ca sunt superba. De fapt, cea mai frumoasa”, a mai spus  sexy impresara.

Anamaria Prodan, interviu savuros despre incidentul violent cu Dan Alexa

Imbracata intr-o tinuta neagra, decuzata in anumite noze si cu parul prins intr-o coada eleganta, Anamaria Prodan a facut marturisiri sincere despre motivul real pentru care si-a iesit din minti sambata seara si l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa: un transfer nereusit.

“(…) care este foarte prost si care nu face cinste (n.r.: subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima data cand vad imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r.: ca ii este rusine). Chiar daca sunt impulsiva, nu este o chestie normala. Asa sunt, vulcanica. Recunosc ca mi-am aparat antrenorii si jucatorii mai aprig decat aici. Unii nu stiu fotbal, vad fotbalul la televizor. Cand vine vorba de foarte multi bani, de stres, de performanta… Am fost dezamagita si ma gandeam ca gestul meu a umbrit atatea chestii frumoase care s-au intamplat in perioada asta. (…). Cand vreau sa fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discutii. A fost vorba de un transfer nereusit, mai multa lume mi-a reprosat ca e vina mea. Am avut o discutie, nu mi-a convenit ceva, am intrebat inca o data, s-a indarjit cu cumva m-a provocat… nu se astepta nimeni la asa ceva. Cand am vazut cum au reactionat ceilalti barbati din fotbal, m-am gandit ca pumnul trebuie sa il dau altcuiva. Eu am ramas si m-am uitat asa… Dan Alexa nu are autoritate? Pai daca se enerveaza Alexa este jale pe vale. (…)

coral