Anca Padrea, mama vitrega a lui Alexandru (Ducu) Darie, a explicat motivul pentru care nu va veni la inmormantare. Tot ea a mai facut dezvaluiri despre suferinta prin care a trecut fiul lui Iurie Darie, in ultimii patru ani.

La cateva ore de la aflarea vestii cutremuratoare, Anca Pandrea a intrat in direct la “Rai Da Buni” si a marturisit ca fiul ei vitreg a murit asteptand pe lista, pentru un transplant de ficat.

“El a asteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizata si umana, la rand, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi si Ducu Darie pentru ficat”, a declarat Anca Pandrea pentru “Rai Da Buni”.

“Suferinta lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroza, a facut chimioterapie acum doi ani si ceva si o tinea in frau, chiar daca slabise in ultimul timp. Da, da (n.r. era constiincios privind tratamentul). Aproape tot ce a facut a fost o capodopera. Pe ce a pus el mana, pe ce text a pus mana si Dumnezeu a pus si l-a indrumat. Sunt oameni care vorbesc toata ziua si cand este un necaz, nu se mai cunosc. Daca noi vorbeam rar, crezi ca era ceva schimbat daca era mai des? Oricum ma doare! Ma doare de nu mai pot!”, a mai spus Anca Pandrea.

coral