Sfarsitul concediului de maternitate va insemna pentru fosta iubita a lui Liviu Varciu si retragerea din lumea stralucitoare a showbizului. Anda Calin trebuie sa se intoarca la vechiul job, in contabilitate, lasand televiziunea si modellingul pentru alte tinere talente.

Anda Calin e mama cu norma intreaga din septembrie 2017, de cand a nascut-o pe fetita lui Liviu Varciu. Nu si-a luat bona. Si sta in permanenta, cu mici exceptii, cu Anastasia Maria.

In putinele perioade in care a beneficiat de ajutorul mamei ei, tanara, care a devenit cunoscuta ca urmare a relatiei cu vedeta de televiziune, si-a permis insa mici iesiri in lumea mondena si joburi de cateva ore – defilari pe podium in diverse prezentari de moda -, care i-au adus un plus de notorietate. Ba chiar a reusit sa onoreze si propunerea unui post TV de a prezenta o rubrica in emisiunea matinala!

In scurt timp insa, va lasa in urma lumea stralucitoare a vedetelor pentru a se intoarce in cea… din care a venit.

„Voi termina concediul de crestere a copilului si voi reveni la munca, in adevaratul sens”, ne-a marturisit Anda.

Iar munca in adevaratul sens este jobul de contabila. Postul ocupat inainte sa ramana gravida o asteapta. Iar ea are de gand sa-l ocupe din nou.
Incepe cautarea bonei…

Departe de fetita ei 8 sau chiar mai multe ore, dupa ce va incepe sa lucreze, Anda nu va mai putea refuza ajutorul unei bone. Fosta iubita a lui Varciu trebuie sa inceapa sa caute femeia potrivita pentru a sta cu fetita, mai ales ca nici mama nu o mai poate ajuta, pentru ca munceste, la randul ei.

coral