Andra pregateste o surpriza pentru fanii ei? Cunoscuta cantareata a aparut la o clinica din Bucuresti, iar de acolo a iesit foarte zambareata. Acolo ar fi stat de vorba cu cel mai mare ginecolog din Romania, cel care i-a monitorizat primele doua sarcini.

Este Andra insarcinata? Vedeta a iesit foarte fericita din clinica, semn ca ar fi primit o veste buna, potrivit cancan.ro.

In ultima perioada, Andra a tot fost intrebata daca este insarcinata, insa raspunsurile ei au fost intotdeauna date astfel incat oamenii sa nu stie exact ce se petrece cu ea.

„Da, cred ca lumea s-ar bucura, mai ales pentru ca noi am spus mereu ca ne dorim multi copii si atunci se si asteapta la vestea asta. Numai ca nu e inca momentul, sunt implicata in multe proiecte si Eva e inca mica. Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil”, a spus Andra, pentru VIVA! in urma cu cateva saptamani.

coral