Pana la 32 de ani, Andra Maruta a trait nenumarate experiente frumoase: a bifat mii de concerte in tara, dar si in strainatate, editii de colectie la emisiunile de la Pro TV unde are contracte, are o casnicie fericita si doi copii superbi: David si Eva. Ei bine, Andra a povestit intr-un interviu cum s-a trezit intr-o situatie extrem de inconfortabila, dupa ce a baut alcool si l-a facut de rusine pe sotul ei, Catalin Maruta. Plansetele nu au lipsit dintre ingredientele povestii sale.

Andra a baut alcool si l-a facut de rusine pe Catalin Maruta

Andra Maruta a dezvaluit in cadrul primei sesiuni video de intrebari si raspunsuri facuta pe site-ul ei un secret pe care l-a tinut ascuns multi ani. Marturisirile sale au venit, dupa ce fanii vedetei i-au cerut sa le spuna un lucru nestiut, ceva inedit despre ea. Zis si facut! Artista s-a conformat si a povestit cum a decurs primul si singurul moment in care a intrecut masura cu alcoolul. Potrivit declaratiilor sale, s-a ametit in timpul unei vizite la socrii sai si, cum era sub influenta licorii lui Bachus, le-a impartasit amanunte pe care le stiau doar ea si Catalin Maruta.

“Eram la Targu-Jiu, la socrii mei si stateam la povesti cu dansii. Avem o relatie extraordinara, ma iubesc foarte mult si m-au primit in familia lor ca pe o fiica a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu ma distrez mai mult daca beau acest lucru. Cu apa plata ma distrez foarte bine. Pe cand eram la Targu-Jiu, la socrii mei, am acceptat sa beau un pahar de vin, apoi al doilea, si, ce crezi, m-am ametit pentru prima data in viata mea, asa ca socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari povesti despre Maruta. Am povestit tot ce trebuia si ce nu trebuia. Asa ca a fost cu plans si cu ras in seara aia. Usor-usor insa, dupa o jumatate de ora, am si adormit”, a povestit talentata cantareata pe canalul ei de YouTube.

Andra a facut nunta cu prezentatorul Catalin Maruta in urma cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii. Vedeta e casatorita cu Catalin Maruta din 23 august 2008 si au doi copii impreuna: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

coral