Atmosfera exploziva la concertul pe care Andra l-a sustinut, sambata, la Focsani. Aparitiile Andrei sunt, de fiecare data, senzationale, iar prestatia de la Focsani nu a facut exceptie de la aceasta regula.

Fanii au venit in numar mare pentru a o asculta pe celebra cantareata, iar spectacolul a fost un adevarat eveniment, inca o dovada ca Andra detine toate ingredientele – fizice si muzicale – pentru a face, de fiecare data, show. Iar spectatorii prezenti la Focsani au trait fiecare moment al spectacolului la intensitate maxima, fanii din primele randuri fiind cu adevarat vulcanici.

”Ce-mi place cand weekendul e ca o mini-vacanta! ❤ Tocmai ce-am venit de la Focsani unde a fost al patrulea concert din turneul “Live & Crunchy” ! Turneul continua curand cu Baia Mare si Satu Mare! Sa avem… . Pofta mare! ”, a scris Andra pe pagina sa de socializare.

”Dar ne mai dorim copii”

Andra a dat inteles de multe ori ca ar putea fi insarcinata. De curand, Catalin Maruta a declarat ca sotia lui nu este gravida, insa isi doresc o familie si mai numeroasa.

„Ne-am dori foarte tare si ne place sa avem o familie numeroasa, dar vreau sa iti raspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e insarcinata. Observ toata povestea asta, zilnic, si imi place sa o spun transant. Daca ar fi insarcinata ti-as spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus sotul artistei, scrie Kanal D

coral