Mari probleme de sanatate a avut, in ultima luna, Andreea Balan! A suferit un stop cardio-respirator, imediat dupa ce a adus-o pe lume pe Clara Maria, apoi a ajuns de doua ori pe masa de operatie! Dar soarele a iesit si pe ulita ei: este ok medical, mai mult, artista tocmai a semnat un contract cu Antena 1, pentru noul sezon al reality-show-ului ”Te cunosc de undeva”.

Vesti bune de la Andreea Balan, de data aceasta! A fost la medic, pentru o consultatie si o ecografie, iar la plecare, vedeta radia! ”Tocmai am iesit de la doctor, am vesti bune, sunt fericita. Am facut o ecografie. Doamna doctor mi-a spus ca sunt foarte bine, operatia se vindeca foarte bine si pot sa-mi reiau activitatea fizica. De asta sunt cea mai fericita, ca pot sa incep sa dansez, asa, usor, usor, sa fac si sport la picioare, sa intarim musculatura, pentru ca nu am facut de mult sport”, a spus Andreea Balan.

Apoi, vedeta a citit ecografia, in care scrie negru pe alb ca este OK: ”In ecografie zice ca totul este bine. Sunt fericita! Asa ca, daca pot sa dansez, pot merge si la concerte”, a completat Andreea, pe Vlogul ei.

Andreea Balan, plina de viata la Antena

Nu dupa mult timp, cantareata avea sa urce in masina si sa calce acceleratia, cu destinatia Antena 1! Acolo isi daduse intalnire cu sefii postului de televiziune, pentru a semna contractual de participare la unul dintre cele mai urmarite reality-show-uri, ”Te cunosc de undeva”, al carui nou sezon va debuta curand.

Andreea si-a tras pe ea un trening, doua hanorace si o pereche de adidasi, asa cum ii place ei, sa fie mai ”sportiva”. De altfel, a si dus dorul exercitiilor fizice, din cauza problemelor medicale care nu i-au dat pace. A ajuns intr-un suflet la Antena, si-a luat cele necesare din masina si, fuguta, a urcat treprele din fata sediului postului de televiziune. Pentru ca era destul de frigulet afara, artista si-a pus gluga pe cap. A intrat in sediu, iar dupa putin timp, contractul era semnat! Practic, vedeta a impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: medicul a anuntat-o ca poate relua exercitiile fizice si chiar sa danseze, veste incantatoare pentru frumoasa artista, si doi, revine pe ”sticla”!

Andreea Balan, stop cardio-respirator dupa nastere

Pe 4 martie, la Clinica Sanador, Andreea Balan avea sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al ei, o fetita pe nume Clara Maria. Numai ca nasterea a fost cu mari emotii. Andreea a intrat in stop cardio-respirator la scurt timp dupa cezariana, iar medicii au reusit sa o resusciteze in doar un minut. ”Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea”, anunta George Burcea, sotul artistei.

Andreea Balan avea sa se mai confrunte de atunci cu probleme medicale, suferind inca doua operatii. Din fericire, artista este acum OK!

  coral