Impresionata de povestea trista a unui bebelus de doar cinci luni, care a fost diagnosticat cu o boala cumplita, Andreea Balan a facut public un mesaj sfasietor. Indragita cantareata si-a rugat apropiatii si fanii sa doneze pentru micuta din imagini care are nevoie de o operatie si un tratament, iar costurile sunt mult peste posibilitatile parintilor ei.

Andreea Balan, mesaj sfasietor pentru salvarea unui bebelus

Micuta din imagini se numeste Ema Gabriela Rotariu si, la scurt timp de la nastere, mama ei a observat ca i-a crescut o galma in jurul gatului. Femeia si sotul sau au mers cu fetita lor de urgenta la un spital din Bucuresti, unde i s-au facut o serie de analize si investigatii. Cand rezultatele au fost gata, cei doi parinti au aflat ce diagnostic crunt a primit Ema din partea medicilor: teratom gradul 3 imatur. Ca sa aiba o sansa la o viata normala, mica lor printesa trebuie operata la o clinica din Istanbul, insa, interventia si tratamentul ajung la suma de 60.000 de euro, bani pe care tinerii parinti nu ii au.

Pentru salvarea copilei s-a facut o campanie, iar donatiile se pot face AICI. Despre drama Emei a aflat si Andreea Balan care a lansat un apel pe pagina sa de Facebook, unde a distribuit o postare. “Haideti sa-l ajutam pe acest bebelus minunat sa se faca bine ???” este mesajul scris de cantareata pe cunoscuta platforma de socializare. In clipul de mai jos este prezentat cazul micutei Ema Gabriela Rotariu.

coral