Andreea Balan si George Burcea se pregatesc sa devina parinti a doua oara, la inceputul lunii martie, vedeta va aduce pe lume o tot o fetita. Cei doi au discutat si au decis impreuna, ca dupa ce va veni pe lume bebelusul, sa se separe. Astfel, ca unul va dormi cu Ella, iar unul va dormi cu bebelusul. Vedetaisi doreste ca peste un an fiicele ei sa doarma in aceeasi camera.

„Nu putem sa dormim toti patru, pentru ca bebelina noua o va trezi pe Ella si atunci, am zis sa ne impartim. Adica unul o sa doarma cu o fetita si celalalt, cu cealalta fetita. Ne-am facut planul ca asta sa se intample o perioada. Am facut calcul cam un an sa fim asa, apoi sa le punem impreuna in aceeasi camera. Deci, practic, va exista o camera a lor peste ceva timp. Speram ca la un an, cea mica deja sa doarma toata noaptea‘, a declarat Andreea Balan, pentru libertatea.ro.

Andreea Balan a spus cate kilograme s-a ingrasat in timpul sarcinii

In varsta de 34 de ani, Andreea Balan va deveni mamica din nou a inceputul lunii martie. Aflata in a opta luna de sarcina, artista a dezvaluit in cadrul unui interviu ca s-a ingrasat noua kilograme pana acum in timpul sarcinii si este intr-o forma de invidiat, chiar daca burtica i-a crescut mai mult – asa cum se poate vedea in poza pe care a facut-o publica in urma cu cateva ore, cand le-a multumit fanilor de pe Instagram, care o urmaresc intr-un numar foarte mare. “Dragii mei, m-ati facut foarte fericita pentru ca am atins pragul de 700.000 de followeri aici, pe Instagram! Va multumesc mult si va iubesc! Bebelina danseaza in burtica #32weekspregnant #8monthspregnant” este mesajul scris de artista in dreptul imaginii.

Vedeta de la Antena 1 a mai spus ca avea 49 de kilograme inainte sa ramana gravida. Potrivit marturisirilor sale, bebelina din pantece cantareste doua kilograme.

“Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtica da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se aduna toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slaba, eram sub medie, de aia nu se vede”, a dezvaluit Andreea Balan jurnalistilor de la VIVA!.

coral