George Burcea, partenerul de viata al Andreei Balan, a declarat ca, din pacate, partenera sa de viata a trecut prin clipe grele in sala de nasteri. In urma eforturilor medicilor, cantareata si-a revenit si, din fericire, atat ea, cat si bebelusa sa sunt bine.

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in sala de nasteri a celui mai bun spital privat din Romania, clinica Sanador, numai ca profesionalismul medicilor a facut ca totul sa se incheie cu bine.

“In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg”, a spus George Burcea.

Operatia de cezariana creste riscul unor afectiuni

Conform informatiilor furnizate de dcnews.ro,  operatia de cezariana este metoda aleasa de numeroase viitoare mamici. Numai ca aceasta optiune nu este vazuta cu ochi aprobatori de specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Acestia spun ca aceasta interventie ar creste riscul unor afectiuni. Grija majora vizavi de operatia de cezariana este folosirea anesteziei, care poate avea reactii adverse.

„Cezariana este o operatie, iar orice operatie implica anumite riscuri”, precizeaza Val Valcu. „De aceea, medicii recomanda cezariana ca o optiune in caz de urgenta sau atunci cand problemele medicale ale mamei sau ale fatului impun o astfel de procedura”, a adaugat acesta.

Totodata, Val Valcu a mai precizat: „A crescut procentul nasterilor prin cezariana. E un nivel fara precedent. Decizia se explica prin frica de durerile nasterii, dar si prin dorinta viitoarelor mame de a alege cand sa-si aduca pe lume bebelusul. Dar orice anestezie si orice operatie implica riscuri. Nu e ca si cum ai face o injectie”.

Totusi, situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

coral