Andreea Balan a postat pe canalul ei de Youtube un vlog direct de pe patul de spital. Artista a povestit clipele de groaza prin care a trecut in institutul medical.

Andreea Balan si-a inceput ”abrupt” vlogul: “Nu conteaza ce efecte secundare are morfina! Va rog sa-mi dati, ca mor de durere”.

Apoi, ea a continuat sa povesteasca ororile prin care a trecut de-a lungul zilelor in spital, dupa ce a nascut prin cezariana cel de-al doilea copil.

“Cand vad branule si seringi ma doare de dinainte sa fiu intepata numai cand ma gandesc la cat de intepata am fost acum 3 saptamani. Am ajuns la spital a treia oara, tasnea sangele pur si simplu din operatie. Pe 20 martie iar am sangerat, nu la fel de mult ca data trecuta. A fost o operatie foarte grea, au curatat tot ce era de curatat. In principiu, nu mai am niciun hematom.

Incerc sa ma odihnesc, nu prea reusesc, dar ma simt din ce in ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au intamplat din cauza ca pe 4 martie am avut acea embolie amniotica, atunci cand am nascut-o pe Clara, si a provocat o cascada de evenimente. Sper sa ajung acasa cu bine, am stat in spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau sa vad seringi. Am slabit foarte mult, vreau sa imi revin, sa stau acasa cu fetele mele. Imi pare rau de Clara pentru ca este foarte mica si nu am putut fi alaturi de ea in primele zile de viata”, a spus Andreea Balan.

coral