Andreea Banica se numara printre cele mai frumoase cantarete de la noi si, desi, a avut doua sarcini, ea si-a recapatat de fiecare data trupul de zeita. Artista i-a innebunit pe barbati dupa ce a facut publica o fotografie in care are un decolteu ametitor si nu poarta sutien la tinuta pe care o are. Mai mult, ea i-a raspuns imediat unui fan care i-a spus ca s-a photoshopat.

Andreea Banica i-a innebunit pe barbati cu un decolteu ametitor

Cantareata Andreea Banica filmeaza zilele acestea clipul unei noi piese, iar in urma cu cateva ore, a facut publica o poza realizata pe platourile de filmare, dezvaluind astfel una dintre tinutele pe care le poarta in videoclip. Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, artista are un sacou lung, care are un decolteu adanc la care nu si-a pus sutien… Atentia tuturor nu a fost indreptata doar spre “bijuteriile” sale, ci si la acel tatuaj semipermanent.

Intrebata indirect daca fotografia a fost photoshopata, Andreea Banica l-a invitat pe internaut sa vina la concertele sale ca sa o vada live. “Esti exact ca acum 15 ani.. fata din play

coral