Lovitura in Antena 1! Andreea Berecleanu, celebra prezentatoare de la Observator pleaca de la pupitrul stirilor si va fi inlocuita de nimeni alta decat Sandra Stoicescu. Mutarea este una sigura si urmeaza sa se concretizeze in cel mai scurt timp.

Dupa ani de zile la pupitrul Observatorului, Andreea Berecleanu pleaca din Antena 1. Se pare ca informatia este una concreta, iar mutarea va avea loc, fara niciun dubiu. Sandra Stoicescu urmeaza sa preia stafeta stirilor, potrivit libertatea.ro.

Desi s-a spus ca motivul plecarii Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul ca stirista isi doreste sa aiba mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetica pe care o are, alaturi de sotul ei, realitatea este alta. Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renuntat la prezentatoare, iar inlocuitoarea ei este nimeni alta decat Sandra Stoicescu, varianta preferata de trust. Initial s-a spus ca Berecleanu va ramane in prim plan cu stirile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevarul este ca stirista ramane fara proiect in televiziune.

Momentan, Sandra Stoicescu inca se afla in concediu de maternitate, dar mutarea din Antena se va realiza undeva la inceputul lunii martie, atunci cand Berecleanu va fi inlocuita de Stoicescu.

Berecleanu a intrat cu stangul in anul 2020

Inca de la inceputul anului, Andreea Berecleanu a avut aparitii tot mai rare la pupitrul Observatorului. In locul ei a moderat emisiunea stirista Octavia Geamanu, care acum trebuie sa astepte ca mutarile din Antena sa se finalizeze, pentru a afla care sunt urmatorii pasi ai carierei sale.

coral