Andreea Berecleanu a facut publice noi marturisiri, care i-au facut pe multi dintre fanii ei sa creada ca intoarce armele catre Antena 1. De asemenea, fosta prezentatoare a Observatorului de 19 le-a multumit tuturor celor care i-au scris de cand s-a aflat ca nu va mai aparea la televizor, unde aducea in fiecare zi de luni pana vineri stirile din tara si de peste hotare in casele romanilor si nu numai.

Andreea Berecleanu, mesaj subliminal pentru sefii de la Antena 1

In varsta de 44 de ani, Andreea Berecleanu a publicat pe Instagram Stories numeroase comentarii pe care le-a primit de cand a fost dezvaluita informatia ca nu va mai lucra la Antena 1. Mai mult, fosta prezentatoare a asternut pe Internet un mesaj subliminal pentru sefii de la Antena 1. Printre vedetele care au reactionat la postarea ei se numara si fosta stirista Cristina (Dochianu) Fogarassy, dar si actrita Ada Condeescu, dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului.

“Dragii mei, ce ati facut voi in mai putin de 24 de ore este o energie fantastica, e dragoste, e solidaritate, e atasament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de stiri doar printr-o expunere datorata profesiei in sine. Cine ma cunoaste in viata de zi cu zi, imi stie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gandesc. Dar voi, ce care m-ati cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-ati aratat prietenie adevarata. Am sute de mii, milioane de prieteni. Si eu am crezut toata viata ca am doar cativa, aceiasi de peste 20, 30 de ani. Aceasta energie, acest vibe il pot da doar anumiti oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia sa fie oprit in niciun fel de catre cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug pana la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atat voi in vietile voastre de oameni buni si frumosi, cat si eu, cu viata mea linistita si normala. Va iubesc, va multumesc, va intorc toata puterea pe care mi-ati dat-o intr-un timp atat de scurt. Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1 atat pe contul ei de Facebook, dar si pe cel de Instagram.

coral