Andreea Berecleanu a trecut printr-o situatie neplacuta, dupa ce a mers la aeroport sa isi intampine sotul, care venea de la un congres. Totul i-a mers bine, pana cand a ajuns in parcare, sa ia un jeton, dar dupa cateva minute bune i-a aparut mesajul ca nu mai sunt jetoane.

De aici a pornit un intreg scandal, prezentatoarea stirilor a fost injurata de cei care asteptau in spatele ei, iar agentii de paza au dat din umeri, cand au fost solicitati sa rezolve problema jetoanelor.

Andreea Berecleanu a povestit, acest episod rusinos prin care a trecut si se declara, pe zi ce trece, tot mai dezamagita de aceasta tara. „Nu exista nimic functional in Romania! Oricati bani ai, indiferent ca esti vedeta sau nu, te confrunti cu aceleasi neputinte si mizerii. Pare un popor blestemat, mitocani la tot pasul. Procentul oamenilor cu bun simt este in scadere dramatica. Astazi a fost o zi superba, incepuse perfect. Am vizitat impreuna cu mama si bunica o fosta colega a mamei mele de serviciu pe care nu o mai vazuse de mult timp. Am asistat cu emotie la intalnirea lor si am depanat amintiri. Apoi am fost la cimitir la tata sa aprind o lumanare. Am mancat o ciorba de perisoare senzationala si am pornit spre aeroport ca sa-mi astept sotul care venea de la un congres.

Am vrut sa intru in parcare, sa iau un jeton. Cand am ajuns in dreptul automatului, am stat minute bune pana sa-mi se afiseze anuntul ca s-au terminat jetoanele. Intre timp, m-au asurzit claxoanele si injuraturile. Nimeni, dar absolut nimeni din spatele meu, nu s-a gandit ca nu aveam nicio vina. In plus, imediat in spate era un rand intreg de zeci de masini, in fata o bariera. Am iesit si am explicat ca nu e vina mea. O parte din coada a inteles, ceilalti, care nu aveau nicio legatura cu sirul acesta, adica asteptau la celalalt automat, care, din fericire, functiona, injurau si ei. Tot pe mine. Ca sa fie! Cativa s-au oprit din jigniri doar pentru ca m-au recunoscut, altii vedeau doar o silueta feminina. A aparut un agent de paza, a mai aparut inca unul, mi-au spus ca nu au ce sa faca. Le-am spus sa transmita cuiva ca trebuie alimentat aparatul cu jetoane. Au spus ca nu au cui sa transmita.

Intre timp, s-a facut putin loc, adica masina din spatele meu a dat cu spatele ca sa putem iesi din blocaj. Acest blocaj este un exemplu. Dar voi, cei care circulati cu trenuri, cu troleibuze, mergeti in spitale, in scoli, asteptati raspunsuri, autorizatii, salarii, aveti parte zilnic de umilinte. Dincolo de ce se intampla cu aceasta tara, ma ingrijoreaza atitudinea barbatilor din Romania! Si o spun eu, mama de baiat! Mi-am invatat baiatul sa salute mereu, sa deschida usa unei femei, sa intre primul in restaurant, sa nu jigneasca NICIODATA o femeie, in nicio situatie, sa iubeasca oamenii si sa-i respecte! Mai am foarte putina rabdare cu aceasta tara superba, unde bunicii mei si strabunicii s-au luptat sa ramana, sa supravietuiasca. Si m-au invatat sa fiu mandra ca sunt romanca. Dar cu ce pret?”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

coral