Andreea Berecleanu se numara printre mamele moderne din showbiz, astfel ca nu considera ca e gresit ca fiul ei sa aiba o iubita inainte de a implini varsta buletinului. Frumoasa prezentatoare TV a facut cateva marturisiri umitoare despre relatiile de dragoste ale lui Petru, care are 13 ani.

Andreea Berecleanu, marturisiri uimitoare despre relatiile amoroase ale fiului ei de 13 ani

Frumoasa vedeta de la Antena 1 a acceptat invitatia lui Mihai Morar de a fi prezenta in emisiunea pe care acesta o prezinta. In cadrul interviului, Andreea Berecleanu a vorbit despre iubitele baiaului ei, care… surpriza! Nu-i arata fotografii cu partenerele lui mamei sale, ci tatalui vitreg, medicul estetician Constantin Stan.

“Petru are iubite. E normal sa aiba iubite la varsta lui. Nu e normal sa avem noi iubiti si iubite la varstele noastre. Pe toate le cheama Eva, ca pe sora lui. S-au nimerit cateva Eve in viata lui. Nu stiu cat seamana, nu le cunosc pe toata. Nu mi le arata, i le arata lui Constantin. Una dintre prietene i-a aratat-o sotului meu pe telefon si nu i-am spus sa mi-o arate si mie. Apoi, mi-a zis ca o sa mi-o arate peste doua saptamani si mie”, a povestit prezentatoarea Observatorului in cadrul emisiunii “Rai da’ Buni”.

La un moment dat, Andreea Berecleanu a vorbit si despre problemele pe care le-a avut la coloana si din cauza carora a fost nevoita sa ia o pauza de la pasiunea de a schia. Recent insa, ea si-a pus din nou schiurile in picioare si s-a distrat pe partie alaturi de fiul ei, Petru.

“Am facut o pauza acum cinci ani, din cauza problemelor pe care le-am avut la coloana. Cine nu are accidente pe partie? Dar nu acesta a fost motivul. Am fost sfatuita la acel moment, intre timp am mai facut recuperare serioasa de cinci ani si sunt mult mai bine. Dupa cinci ani am schiat cu Petru (…). Constantin a avut prezentarile la congres si eu cu Petru am schiat”, a mai spus Andreea Berecleanu.

coral