Andreea Berecleanu a oferit primele reactii dupa ce s-a aflat ca pleaca de la pupitrul stirilor de la Antena 1. Indragita prezentatoare a Observatorului de 19 a transmis doua mesaje, iar apropiatii si fanii au coplesit-o cu numarul impresionant de intrebari si ganduri pozitive.

Andreea Berecleanu, primele reactii dupa ce s-a aflat ca pleaca de la pupitrul stirilor Observator

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai vechi prezentatoare ale trustului Instact, iar astazi a aparut informatia potrivit careia, ea nu va mai prezenta stirile Observatorului de la ora 19. La scurt timp dupa ce s-a aflat aceasta veste surprinzatoare, indragita vedeta a publicat un mesaj pe contul sau de Facebook. Dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, la ora 09:53, ea a urcat o poza cu o orhidee superba, iar la descriere a impartasit tuturor ca toate aceste plante au inflorit si i-a indemnat pe internauti sa isi verifice ghivecele cu flori.

Prezentatoarea TV a reactionat si pe Instagram, unde a vorbit despre intalnirea pe care a avut-o ieri cu Ana Morodan. Desi a fost intrebata de fani de ce pleaca de la Antena 1, vedeta nu a putut oferi, deocamdata, nicio informatie, pentru ca se afla sub clauza de confidentialitate cu postul de televiziune Antena 1.

“Ieri, am avut o intalnire cu cea mai nebuna contesa din lume, @anamorodan. Doar ca ieri, in mod exceptional, a fost cea mai normala. Trecuse pentru un tratament la clinica, apoi ne-am baut linistite cafelele pe terasa. Vesnic in alergatura, atat eu, cat si ea, de data asta, ne-am luat timpul nostru. Am ras, ea a si plans, am vorbit lucruri mari, ne-am ironizat cu drag si iar am ras. Apoi si-a ridicat pijamaua imbulinata de contesa, si-a pus ochelarii de soare si s-a dus catre castel. Planurile marete o asteptau”, a scris Andreea Berecleanu in dreptul imaginii de mai jos.

Andreea Berecleanu, viata pe cont propriu de la 18 ani

“M-am intretinut singura, din salariul pe care il aveam. Cu parintii ma vedeam tot timpul, dar aveam un program destul de dur, pentru ca aveam facultate, aveam si job full time, trebuia sa si studiez, trebuia sa ajung si la biblioteca, nu era simplu. Cu siguranta, daca voiam o mancare calda, asta ma astepta acasa la ai mei. Plecarea a fost un semn de independenta pentru mine, dar ai mei ma asteptau oricand, cu mare drag si cu dragoste, acasa”, a marturisit Andreea Berecleanu intr-un interviu pentru libertatea.ro.

Andreea Berecleanu si medicul Constantin Stan s-au casatorit civil pe 18 septembrie 2016. Cei doi au spus: “Da!” in fata ofiterului starii civile, care a fost Gabriela Firea, primarul Capitalei. Ceremonia lor s-a dorit a fi una discreta, ferita de ochii presei si ai publicului, astfel ca la eveniment au fost doar familia si prietenii foarte apropiati.

“Constantin m-a cerut in casatorie imediat dupa ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amanat raspunsul DA, pe care, oricum, Constantin il stia si il simtea. Dupa trei ani de convietuire, noi doi si copiii, am decis ca este momentul potrivit pentru acest pas. Si am avut dreptate. Copiii mei erau pregatiti si au primit vestea firesc si cu multa bucurie. Putini sunt cei care cunosc inceputurile povestii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin si cum a reusit sa te cucereasca? Eu cred ca nu sunt nici macar putini. Inceputurile le stim doar noi doi si asa vor ramane. In viata avem parte de revelatii, de momente unice, de povesti de nepovestit, oricat ar fi de frumoase. Daca voi scrie o carte autobiografica, poate ca se va sti. Daca voi scrie o fictiune, poate se va banui. Daca nu voi scrie, va ramane povestea noastra”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva!.

coral