Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din Romania, mereu fiind ca o carte deschisa pentru fanii ei. Insa, in ultima vreme a preferat sa isi tina discreta viata personala si sa nu mai impartaseasca chiar orice cu cei care o urmaresc, nici macar pe iubitul ei.

Toata lumea se intreaba alaturi de cine traieste bruneta o poveste de dragoste. A vorbit despre sentimentele ei, despre surprizele pe care i le face barbatul, insa niciodata despre identitatea lui. Unii sunt de parere ca este vorba despre Cristi Mitrea, tatal fiului ei, insa vedeta nu a confirmat acest lucru.

Duminica, 10 noiembrie, Andreea Mantea, impreuna cu iubitul ei au mers la vot si au facut o fotografie buletinelor, alaturi de o inimioara formata din mainile lor. Internautii au reactionat imediat: „E Cristi Mitrea?” De asemenea, Cristi Mitrea a postat la randul lui o fotografie, iar pe spatele cartii de identitate se vede un alt numar de voturi fata de cel din fotografia Andreei Mantea.

Andreea Mantea, in relatii bune cu tatal copilului, Cristi Mitrea

Andreea Mantea si Cristi Mitrea se inteleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat in Istanbul, alaturi de mamica lui, David s-a apucat sa faca un colaj cu gargarite. Imediat, pustiul a inceput sa le puna nume micutelor insecte pe care le lipea pe hartie. Andreea Mantea a pus o poza cu David pe Instagram si a dezvaluit si ce spunea fiul ei in timpul acestei activitati.

„Micul meu artist. Lavinia (n.red. – sora Andreei Mantea, matusa lui David) este cea mai mica gargarita, este cat un bob de fasole, pentru ca ea nu mananca si nu s-a facut mare. Tata este gargarita cea mai mare pentru ca el este cel mai mare si cel mai grasan! Urias”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, conform wowbiz.ro.

Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Multumesc! Apreciez! A vrut sa spuna voinic. Tata fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman„, a raspuns Andreea Mantea. „Haiosilor”, a completat Cristi Mitrea.

coral