Emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D a debutat cu un anunt tulburator facut chiar de Andreea Mandea. Moderatoarea a dorit, neaparat, sa aduca unele lamuriri referitoare la faptul ca unor concurenti li s-ar fi cerut… bani pentru a participa la show.

”Fum fara foc nu iese niciodata”, a spus Andreea Mantea, cu atat mai mult cu cat au existat deja unele ”zvonuri” referitoare la o astfel de intamplare reprobabila. Nu pot fi facute compromisuri pentru a trece pragul casei ”Puterea Dragostei”, a transmis Andreea Mantea.

„Inainte sa incepem, as vrea sa fac un anunt, atat pentru voi, cat si pentru cei de acasa, care vor sa vina aici. Exista extrem de multi doritori, extrem de multi oameni care s-au inscris la aceasta emisiune de luni bune, pentru ca acesta emisiune a ajuns sa fie emisiune fenomen in Romania. Circula niste zvonuri, eu nu stiu daca sunt reale, dar pentru ca aceste zvonuri circula si pentru ca fum fara foc nu iese niciodata, trebuie sa va anunt, si pe voi si pe cei care s-au inscris la aceasta emisiune, sa nu va incredeti in absolut nimeni care va cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case. Pentru a trece pragul acestei case nu trebuie sa faceti niciun compromis, nu trebuie sa dati bani”, a spus Andreea Mantea la inceputul emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea: ”Este extrem de grav, e caz penal…”

Andreea Mantea a transmis ca un fost angajat al companiei din Turcia – nu al Kanal D, a tinut sa specifice vedeta – ar fi pretins ca este angajat al Kanal D si ar fi pretins bani din partea celor care doreau sa participe la emisiunea ”Puterea Dragostei”. A fost un caz izolat, ce-i drept, dar s-a creat un precedent periculos. Si, firsete, respectiva persoana va trebui sa suporte, acum, consecintele.

”Este un anunt extrem de important. Aceste zvonuri nu cred ca au aparut degeaba. Din pacate, s-a auzit ca un fost angajat al companiei turcesti, din Turcia, nu de la Kanal D, s-a dat drept angajat Kanal D si ar cerut bani celor care si-au dorit sa intre in aceasta emisiune. S-a auzit ca ar fi luat bani. Este extrem de grav, este caz penal si vreau sa va spun sa nu va incredeti in nimeni care va cere bani sau alte favoruri pentru a trece pragul acestei case, acestei emisiuni. Nu exista asa ceva! Daca a fost un caz, a fost un caz izolat, s-a inchis si va asigur ca nu va mai exista asa ceva. Aceasta persoana a fost data afara si va suporta consecinte legale grave!”, a mai spus Andreea Mantea.

coral