Prezentatoarea s-a intors pentru cateva zile din Turcia, acolo unde au loc filmarile pentru emisiunea ”Puterea dragostei”, fiind nevoita sa ajunga de urgenta pe mana unui medic stomatolog!

Andreea Mantea, impreuna cu fiul ei, David, s-au intors in Romania pentru cateva zile, dupa ce vedeta a intampinat dureri insuportabile in Turcia. Ea a dezvaluit in platoul „Teo Show” care a fost motivul exact.

„Mi-e greu sa vorbesc, am o problema cu o masea. Am zis ca tot o sa vin sa-mi repar dantura, sa-mi salvez maseaua. Am venit, dar am venit prea tarziu. Domnul doctor mi-a zis ca nu mai poate fi salvata. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant… Sau nu. Mi-a facut anestezie, am facut calmante, m-a durut de am zis ca mor”, a marturisit Andreea Mantea la Teo Show.

De asemenea, Andreea a recunoscut ca distanta foarte mare de casa ii pune mari probleme si fiului ei.

„El vrea acasa, il inteleg. Si eu vreau acasa. Imi e dor de toata lumea. Chiar si de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce ma intareste pe mine e acest proiect, in care a inceput sa se vada dragostea, de-aia are si succes”, a mai spus prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D.

Andreea Mantea a recunoscut ca este o mama dura: ”Daca nu e cumintel, David ia palme la fundulet sau este pedepsit. „Ma bate si ma supar pe ea”, a spus David. „Primeste bataie. Primeste una, doua, trei la fundulet”, a mai explicat Andreea Mantea.

coral