Andreea Marin a fost casatorita de trei ori, insa niciunul dintre mariaje nu a functionat, vedeta ajungand la divort.

 Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost casatorita de trei ori. Primul sot al vedetei a fost Cristian Gheorghita. Ulterior, fosta zana a Surprizelor s-a casatorit cu celebrul artist Stefan Banica Junior, cu care are o fiica, Violeta. Dupa divortul de Stefan Banica Junior, ea si-a refacut viata alaturi de medicul turc Tuncay Ozturk, insa nici acest mariaj nu a rezistat probei timpului. Intrebata ce a invatat din experienta celor trei divorturi prin care a trecut, Andreea Marin a explicat:

„Nu ai avut norocul sa fie ce trebuie, mergi mai departe, nu sta sa plangi pana la 80 de ani. Pentru ca altfel vei ajunge sa-ti numeri regretele. Eu sunt genul de om de actiune care iubeste cu toata inima, dar care se si respecta pe sine. Cred ca avem nevoie de sansa de a trai frumos si linistit. Si, pana la urma, fiecare cu destinul sau”. Vedeta a fost intrebata si daca fericirea unei femei depinde de un barbat sau de o relatie. „Daca ea permite sa se intample lucrul acesta, fireste ca da. Si eu am trait o astfel de istorie in care mi se parea ca totul depinde de fericirea mea alaturi de altcineva. Dar nu, nu e asa. Daca te intaresti si devii puternica, vei intelege ca in primul rand trebuie sa fii fericit cu tine insuti, cu credinta ta in Dumnezeu, cu ceea ce-ti ofera viata – sunt atatea bucurii.

Pana la urma, exista oameni singuri care sunt fericiti. Sunt situatii si situatii. E foarte usor sa gandesti simplist. Viata este complicata. E frumos in doi sau poate fi un calvar. Depinde de norocul pe care il ai”, a declarat Andreea Marin pentru adevarul.ro.

coral