Bruneta vrea sa ajunga la silueta dorita, insa a afirmat ca daca nu reuseste sa slabeasca intentioneaza sa recurga la operatie.

Andreea Tonciu vrea sa arate  impecabil. Vedeta a explicat insa ca daca nu va reusi sa slabeasca prin sport va recurge la operatie.

„As vrea sa mai dau jos din kilogramele pe care le am. Daca nu reusesc sa dau jos cu sala, nu obisnuiesc sa merg la sala, o sa recurg la operatie. Nu am facut sala, sunt o fire foarte comoda, merg doua zile si apoi abandonez.

Daca nu scap de kilograme o sa recurg la o operatie, nu este o rusine. Mi-e greu cu dieta, mai ales ca in toate vacantele in care mergem ii spun sotului meu ca vreau sa fie cu all inclusive”, a explicat Andreea Tonciu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

In vara anului trecut, vedeta dezvaluia cate kilograme are si cat mai vrea sa dea jos.

„Mai trebuie sa slabesc. Vreau sa slabesc vreo zece kilograme asa. Inainte sa raman gravida aveam 48 de kilograme. Acum am 63 de kilograme. Deci trebuie sa mai slabesc vreo zece macar. Sa ajung la 53… Da, eram slaba inainte…”, spunea Andreea Tonciu in vara anului trecut.

coral