Anumite imagini in care Gratiela, sotia lui Andrei Duban, apare in ipostaze considerate ceva mai intime decat ar trebui, la Survivor Romania de la Kanal D, l-au determinat pe acesta sa spuna ca se exagereaza si ca nimic nu trebuie interpretat cu tenta erotica.

Totul se rezuma la ”imbratisari normale”, a considerat Andrei Duban, avand incredere in sotia sa, iar relatia dintre ei poate fi privita, acum, si dintr-o alta perspectiva, cea a partenerilor care, intelegandu-se unul pe celalalt, merg impreuna pe acelasi drum. Cu atat mai mult atunci cand, in trecut, apar situatii care ii afecteaza pe amandoi.

„Este un subiect extrem de sensibil. Nu a avut o sustinere din partea mamei, exact cand avea nevoie mai mare. Eu am cunoscut-o dupa acest eveniment trist si, din pacate, dupa ce ne-am casatorit, acum cinci ani de zile, am simtit si eu pe propria piele ce a simtit ea atunci cand si-a pierdut mama”, spune Andrei Duban.

”Nu esti niciodata pregatit…”

Andrei Duban afirma ca o intelege foarte bine pe Gratiela, cu atat mai mult cu cat aceasta a trecut printr-o experienta de viata dureroasa. Sotia sa nu se plange niciodata, dezvaluie Duban, spunand si ca partenera sa de viata este ”un om adevarat”.

”Din pacate am aflat si eu pe pielea mea ce a simtit ea. Desigur, eu avand o alta varsta. Ai zice ca as gestiona mai bine situatia, dar nu esti niciodata pregatit sa iti pierzi mama. Ea niciodata nu se plange, intotdeauna o motiveaza, ca toate lucrurile bune, premierele, rezultate fiului nostru sa fie ca o certificare a faptului ca toata educatia primita de la mama ei, de la tatal ei, de la parinti, nu a fost in zadar. Sa stie ca e un om adevarat”, a marturisit Andrei Duban, referindu-se la Gratiela, potrivit wowbiz.ro.

coral