Antonia este una dintre cele mai frumoase si apreciate femei din Romania, atat pentru cariera sa muzicala, care este una de succes, cat si pentru familia frumoasa pe care o are alaturi de Alex Velea si copiii lor. Vedeta arata foarte bine in ciuda faptului ca a dat nastere a trei copii, insa, recent, a facut un anunt neasteptat.

Desi sunt foarte bine in aceasta formula, nu exclud posibilitatea venirii cel de-al patrulea copil. Daca se va intampla, atat Antonia, cat si Alex Velea il vor primi cu bratele deschise. „Am fost recent in Italia. Am fost si cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasa si talentata. Danseaza si se uita pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine stie. Nu am inchis poarta de tot. Poate apare si al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiti asa. Imi place foarte mult sa stau acasa cu Alex si cu copiii, sa ne uitam la filme. Dominic si Akim au crescut acum si se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt si certuri. Eu sunt seful in casa, ei cu mine stiu de frica. Cand fac cate o prostioara nu-i pedepsesc, doar ridic putin vocea la ei, se sperie si se potolesc imediat”, a marturisit Antonia pentru click.ro.

Alex Velea si Antonia se cunosc din 2009

Cei doi se stiau din 2009 si au fost prieteni cativa ani. A urmat o perioada in care nu s-au mai vazut, insa s-au reintalnit dupa divortul Antoniei. In 2012 s-au indragostit fulgerator, iar de atunci sunt un cuplu… formidabil.

”Eu nu eram prea fericit, pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii (n.r. – Alex era casatorit, la vremea respectiva, cu Ana Maria), eram tristut. La sfarsitul anului 2012, ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu”, spune alex Velea, iar Antonia confirma.

In ceea ce o priveste pe Antonia, frumoasa vedeta isi aminteste cu placere momentele in care Alex incerca sa o cucereasca.

”Pai cum sa va spun… Mi-l amintesc pe Alex cum incerca sa ma cucereasca pur si simplu prin caracterul lui, prin felul lui de a fi. Este un barbat respectuos, ma facea sa rad si am avut chimie de la inceput. Repet, totul a fost cumva treptat, adica nu a fost vreo chimie sexuala sau ceva de acest gen”.

Alex  Velea si Antonia sunt fericiti si se citeste asta in tot ceea ce spun. ”Am fost, practic, supusi unui test al destinului, caruia i-am facut fata cu brio. Pentru ca noi am simtit ca Dumnezeu ne-a dat iubirea asta si noi trebuie sa avem grija de ea. Si uite ca s-a concretizat printr-o familie: avem doi baieti, avem si o fata si suntem fericiti”, a mai spus Velea.

coral