Fireste ca nimeni nu s-ar fi asteptat la asta, numai ca Loredana Chivu ramane aceeasi vedeta nonconformista si pusa pe surprize. Iar acum este vorba, nici mai mult si nici mai putin, despre o adevarata… declaratie de dragoste pe care bomba-sexy i-o face, chiar pe pagina ei de socializare, lui Alex Velea.

Ramane de vazut care va fi reactia Antoniei in fata sirului lung de… inimioare postate de Loredana Chivu in dreptul unui videoclip al lui Alex Velea. Impresionata de ceea ce a vazut si auzit, Loredana a lasat orice retinere deoparte si s-a… desfasurat in consecinta. Blondina nu a postat si un mesaj in dreptul videoclipului, insa inimioarele au spus… totul. De mentionat ca videoclipul ”buclucas” este ”Neatent”, bucurandu-se de aprecierile unanime ale fanilor.

Ce si-a tatuat Loredana Chivu in zona intima, dupa ce si-a pus piercing

Loredana Chivu, una dintre fostele asistente pacatoase ale emisiunii lui Dan Capatos, prezentata in urma cu ani buni, a surprins pe toata lumea dupa ce s-a lasat filmata in timp ce isi face un tatuaj in zona intima. Decizia ei a venit la scurt timp dupa ce si-a pus un piercing in apropiere de desenul realizat pe trupul sau. Dupa cum puteti vedea in imaginile din galeria foto a articolului, vedeta a ales sa poarte pentru totdeauna un fluture… Acesta nu este singurul tatuaj pe care focoasa blondina si l-a facut de-a lungul timpului… are o colectie impresionanta de tataje.

coral