Lung prilej de vorbe si de ipoteze in showbizul autohton, iar in centrul atentiei se afla chiar frumoasa Antonia. Vedeta este tot timpul urmarita de fani, iar acestia au inceput sa faca unele presupuneri legate de o eventuala sarcina a preferatei lor.

Vedeta a fost surprinsa, alaturi de copii, iar felul in care si-au asortat tinutele a iesit, bineinteles, in evidenta. Numai ca privirile curioase s-au ”oprit” si pe… burtica Antoniei, discutiile referitoare la o noua sarcina fiind din ce in ce mai ”aprinse”. Asta cu atat mai mult cu cat, la un moment dat, Antonia a dezvaluit si cat dureaza… o partida de amor cu Alex Velea.

Totul s-a intamplat in timpul ”Roast-ul lui Velea”, iar mesajul Antoniei a fost de-a dreptul savuros. „Alexandru Ionut Velea…sa stii ca te iubesc mult si stiu ca nu m-ai inselat niciodata cu vreo fana. Nu pentru ca si tu ma iubesti, ci pentru ca stiu ca daca te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, iti iei inchisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiutul, iubi, pupi, mumi, susu…nu doar ca te iubesc, dar te respect, pentru ca desi esti foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, in cele 5 minute cat esti acasa, tot ai timp sa stai cu copiii, sa gatesti si sa facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia..

Alex Velea: ”Nu stiam ca inauntrul nostru zace o asa dragoste”

Desi au foarte multi sustinatori, sunt si rautaciosi care nu sunt de parere ca celor doi le sta bine impreuna si se intreaba cum a reusit Alex Velea sa “combine” o bunaciune ca Antonia. Raspunsul a venit chiar de la el, a declarat ca a visat tot timpul sa intalneasca o fata precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, asteptam sa vina o fata deosebita, speciala, care sa-mi bucure ziua si sa-mi intregeasca cariera, tot. M-a ajutat in tot. A fost un moment foarte special, nu stiam ca inauntrul nostru zace o asa dragoste unul pentru celalalt. Am fost la inceput amici si am stat asa mult timp”, a spus Alex Velea.

“Eu m-am intors in Romania la vremea aia ca sa il cunosc pe Alex Velea si sa fim impreuna”, a completat si Antonia.

coral