Din fata televizorului sau din spatele ecranului unui smartphone sau al unui calculator, viata vedetelor de la noi, dar si a celor de peste hotare pare una de basm. In realitate, nu este deloc asa! Unele dintre ele se confrunta cu probleme grave sau traiesc experiente dificile. Este si cazul cantaretei Antonia, care a fost umilita de un barbat in public. Totul s-a petrecut recent, iar iubita lui Alex Velea nu s-a lasat intimidata si a raspuns provocarii individului.

Antonia, umilita de un barbat in public

Desi are trei copii minunati, care ii ocupa mult timp, un iubit extrem de atent, o cariera frumoasa si este implicata in multe proiecte, Antonia se numara printre vedetele de la noi care citesc mesajele sau comentariile lasate de internauti la postarile sale. De altfel, intr-un interviu demential acordat in urma cu nici doua luni, ea a marturisit ca isi petrece mult timp stand pe telefon si ca nu ar putea sa stea prea mult timp fara el.

Recent, unul dintre barbatii care o urmaresc pe Antonia pe Instagram i-a lasat un mesaj umilitor… Acesta i-a scris: “Ar fi culmea sa fii si frumoasa, si desteapta”. Chiar daca nu este prima data cand este victima rautatilor barbatilor si nu numai, dupa cum chiar artista a marturisit, ea a fost destul de deranjata de gestul internautului si a decis sa faca totul public. Poate astfel… unii dintre oameni vor invata ceva din aceasta situatie. Asa ca, iubita lui Alex Velea a facut o captura la comentariul lasat de internaut si a postat imaginea pe Instagram Stories, iar pe poza a scris cu rosu: “Un exemplu din multe pentru mine, referitor la BULLYING-UL ONLINE”.

Anul trecut, Antonia a ocupat un loc fruntas in Top 100 Cele mai frumoase femei din lume in 2018. Frumoasa romanca s-a clasat pe locul 8, o pozitie deloc de neglijat avand in vedere ca a subclasat celebritati internationale a caror faima este cunoscuta pe intreg mapamondul.

Antonia Iacobescu si Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

coral