News Flash:

Anunt important de la RAR pentru soferi! NU mai sunt OBLIGATI sa faca asta

16 Mai 2018
210 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia Rutiera

Legea pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 78/2000 - privind omologarea, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor rutiere in vederea comercializarii, inmatricularii sau inregistrarii acestora in Romania - a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis.

Legea prevede ca pentru emiterea de catre Registrul Auto Roman a unui duplicat al cartii de identitate a vehiculului nu mai este necesara publicarea pierderii, furtului sau distrugerii acesteia in Monitorul Oficial.

"In cazul pierderii, furtului sau al distrugerii cartii de identitate a vehiculului, RAR poate emite un duplicat al cartii de identitate a vehiculului, dupa identificarea vehiculului. Procedura de eliberare a duplicatului cartii de identitate a vehiculului, precum si documentele necesare se stabilesc prin ordin al ministrului Transporturilor. Pentru emiterea de catre RAR a unui duplicat al cartii de identitate a vehiculului nu este necesara publicarea pierderii, furtului sau distrugerii acesteia in Monitorul Oficial, partea a treia", prevede textul de lege.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019011 (s)