Veştile şcoante de la Casa Regală nu încetează să apară. După ce, săptămâna trecută, Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat că vor să renunţe la îndatoririle şi titlurile regale, vine o nouă veste de la Palatul Buckingham. Casa Regală a informat din greşeală că Meghan şi Harry au divorţat, după cum relatează Cancan.ro. Să fie vorba de o gafă colosală prin care tocmai ce a fost făcut public divorţul dintre cei doi, sau doar o răzbunare pentru Meghan Markle?

Informaţia de ultimă oră a stârnit multă vâlvă în rândul presei şi al britanicilor, lumea întrebându-se dacă nu cumva Familia Regală a informat printr-o greşeală că cei doi au divorţat, sau dacă este doar o formă prin care se pot răzbuna pe Meghan Markle, potrivit sursei citate mai sus.

Odată ce au renunţat la titlurile regale, Meghan şi Harry vor fi cunoscuţi ca Meghan, Ducesă de Sussex şi Harry, Duce de Sussex, fără să mai folosească "Alteţa Regală", după cum informează Cancan.ro.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit în mai 2018, după ce şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de aproape un an, pe Archie.

coral