Astazi a fost facut un anunt important, Irinel Columbeanu a batut palma cu Antena 1 si va aparea la o emisiune tv. Chiar daca in ultima vreme, omul de afaceri nu prea a mai aparut la TV, cel care il indragesc il pot vedea la Antena 1.

Sase vedete s-au ascuns joi seara in spatele unor masti spectaculoase, in cadrul unei noi editii “Scena misterelor”, prezentata de Dan Negru, alaturi de Romica Tociu, la Antena 1. Celebritatile care s-au deghizat in spatele unor personaje precum Venom, Craiasa Zapezii, Zorro, Ralph din filmul „Ralph Rupe Netu’”, a unei spectaculoase zeite hinduse ori a unui Smiley Face extrem de simpatic au trebuit sa fie ghicite de cele zece vedete din platou, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Selesi, Anca Neacsu si Ionut Iftimoaie, respectiv Rona Hartner, Dorian Popa, Luminita Anghel, Andrei Duban si Lino Golden, impartiti in doua tabere, a Galacticilor si a Starurilor.

Al doilea tablou al serii a fost desprins din lumea Internetului si i-a adus la “Scena misterelor” pe Ralph, din filmul animat “Ralph Rupe Netu’”, si un simpatic Emoticon. Chiar daca au trebuit sa ghiceasca masca fara indicii, pentru ca nici una dintre echipe nu a reusit sa le obtina de la Dan Negru, cateva vedete din platou s-au prins cine e Ralph, dupa voce. Si i-au urat la coborarea de pe scena Crinei Matei, care a fost ajutor de masca, un calduros: “Ne vedem la Izvorani!”. Asta pentru ca in spatele mastii s-a aflat, intr-adevar, cine banuiau ei: omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Astfel, echipa Starurilor a castigat cea de-a patra editie a show-ului si a donat premiul in bani obtinut unei cauze umanitare.

coral