Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. A fost găsită moartă în casa sa din Tunari, duminică seara. Lângă ea se aflau singurele ființe pe care le iubea și de care a avut o grijă deosebită. Este vorba de câinii ei la care ținea foarte mult.

Înaite să moară, Cristina Țopescu și-a rugat apropiații să aibă grijă de de animalel ei. Jurnalista era preocupată ca acestea să nu rămână singure, sau abandonate, atunci când ea nu o să mai fie. „Ne-a rugat pe mine şi pe soţia mea că dacă vreodată se întâmplă ceva să avem grijă de câinii ei”, a declarat Kuki Barbuceanu, reprezentant Vier Pfoten.

Din cazua faptului că nu a putut să aibă niciodată copii, Cristina și-a concentrat toată atenția și dragostea asupra animalelor sale. Le-a acordat mereu un tratament special și a avut grijă să nu le lipsească nimic. „Tot lângă câinii ăia care au iubit-o şi i-au fost aproape, acolo şi-a dat sfârşitul.”, a declarat și reprezentantul Asociației Kola Kariola.

Decesul Cristinei Țopescu

Jurnalista a fost găsită moartă în prorpia casă. Cei care au declarat decesul au fost polițiștii, care au primit un apel telfonic, de la una din vecinele Cristinei. Aceasta a fost alarmată de faptul că toate telefoanele artistei erau închise și nu o mai văzuse de mai bine de două săptămâni.

Polițiștii ajunși la casa din Tunari cu chemat un echipaj al ambulanței care să confirme decesul. Echipajul ajuns la fața locului a fost șocat de starea în care se afla trupul jurnalistei, pe care nu au fost capabili să o recunoască inițial din cauza degradării.

coral