News Flash:

Aproape 900 de kilograme de alimente au fost donate familiilor nevoiase, in cadrul campaniei "Banca de alimente FSPAC"

10 Decembrie 2015
718 Vizualizari | 0 Comentarii
FSPAC
In cadrul campaniei ,,Banca de alimente FSPAC” organizata de catre Departamentul de Comunicare, Relatii Publice si Publicitate din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (FSPAC) a UBB, in parteneriat cu Crucea Rosie filiala Cluj-Napoca au fost colectate aproxmativ 900 de kilograme de alimente neperisabile (faina, malai, zahar, ulei, paste fainoase, orez, conserve, diverse dulciuri).

Astfel, in perioada 23 noiembrie 2015 – 04 decembrie 2015 doritorii au putut dona alimente neperisabile pentru familii nevoiase. Donarea de alimente s-a realizat, atat direct in facultate prin intermediul studentilor, a cadrelor didactice si a personalului auxiliar, cat si indirect, prin bunavointa altor persoane care s-au alaturat programului. De asemenea, campania a fost sustinuta si printr-o serie de evenimente organizate de catre studentii specializarii Comunicare si Relatii Publice (CRP, anul III) in cadrul seminarului de responsabilitate sociala corporatista.

Cu ajutorul partenerului acestui program, Crucea Rosie filiala Cluj-Napoca, alimentele colectate vor ajunge la peste 100 de familii nevoiase, din comunele: Mintiul Gherlii, Caseiu, Cojocna, Chiuiesti si Cuzdrioara, in perioada 11-23 decembrie 2015.

Programul face parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate si implicare sociala, sub titlul „Studentii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate”, acesta fiind inclus in seria campaniilor anuale desfasurate in cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilies.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fspac ubb csr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049715 (s)