Ea, o cunoscuta cantareata, el, celebr saxofonist! Maria Constantin si Armin Nicoara au facut senzatie joi seara in cadrul unui eveniment monden, acolo unde fiecare a cantat.

Tanar artist, Armin Nicoara isi doreste sa ajunga un saxofonist cunoscut si sa isi poata duce talentul la cel mai inalt nivel. Maria Constantin, artista cunoscuta deja atat in tara cat si peste hotare, cu siguranta este unul ditnre exemplele pe care le poate urma Armin. Blondina nu a renuntat niciodata la visul ei si a luptat pentru a-si indeplinit fiecare dorinta. La randul sau, Armin devine din ce in ce mai cunoscut si munceste mult pentru a le oferi oamenilor petreceri pe cinste.

"#MariaConstantin  #ArminNicoara ", a scris Armin Nicoara in dreptul imaginilor cu el si focoasa blondina. Imaginile publicate pe retelele de socializare au strans peste doua mii de aprecieri si o multime de comentarii din partea fanilor. In timp ce artista de muzica populara poarta un costum traditional, tanarul saxofonist a optat pentru un costum elegant.

Cine este Armin Nicoara?

Armin Nicoara este un tanar saxofonist in varsta de 24 de ani. Face furori alaturi de Vladuta Lupau, fiind invitati impreuna la diferite evenimente.

Dupa ce a implinit varsta majoratului s-a decis ce sa faca cu viata lui. "Fratele meu mai mare, Armando Nicoara, care e tot odata si impresarul meu, m-a luat si m-a dus la un elev de-a lui taicamiu sa invat sa cant la saxofon. Am reusit sa invat sa cant cateva returnele si atunci fratele meu si-a dorit foarte mult sa fac un program alaturi de tatal meu, special pentru nunta lui. De atunci pot sa spun ca viata mea s-a schimbat radical, atunci a inceput totul pentru mine", spunea Armin Nicoara recent.

coral