Inalta, slaba, cu parul lung, chp de papusa si privire calda si blanda, Daria Crisan se face mai frumoasa pe zi ce trece!

Fiica lui Catalin Crisan din relatia cu prima sotie, Lucia Bubulac, mosteneste talentul pentru arta a tatalui ei, dar a mai descoperit un hobby care ii place foarte mult si se descurca de minune: modelling-ul! Daria Crisan este inca eleva, insa gaseste timp sa colaboreze ca fotomodel, actrita, dar si cantareata.

In urma cu aproape doi ani, fiica lui Catalin Crisan a avut rolul principal in piesa „Profesorul de franceza”, unde celebrul ei tata a fost chiar regizorul piesei si in care s-a descurcat de minune, relateaza click.ro.

Recent, Daria a reusit sa obtina marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt. Dupa mii de inscrieri, sute de mii de vizualizari si o competitie stransa, Colegiul National ,”Gheorghe Sincai” din Bucuresti este liceul castigator.

Pe langa cariera care se anunta de succes, Daria Crisan este si foarte atenta la felul in care arata. Acum pustoaica lui Catalin Crisan a devenit o adevarata domnisoara cocheta. Daria adora sa mearga in saloanele de infrumusetare si sa incerce produsele cosmetice care o ajuta sa arate perfect pentru noua ei cariera in modelling.

coral