Au trecut cativa ani buni de cand Marinela Nitu a disparut din lumina reflectoarelor, insa… artista nu a renuntat si la cariera ei muzicala, avand destul de multe spectacole. Fosta sotie a lui Miron Cozma s-a schimbat foarte mult de la despartirea de acesta si, recent, ea a facut publice imagini in care apare intr-un costum de baie sexy si provocator. Cantareata are aproape 50 de ani.

Cu ce se ocupa Marinela Nitu dupa divortul de Miron Cozmaa

Marinela Nitu a devenit sotia lui Miron Cozma in cadrul unei ceremonii religioase, care a avut loc in 2011 – nunta lor a venit dupa noua ani de relatie. Povestea lor a fost presarata cu suisuri si coborasuri, iar in 2014, cei doi au divortat. Dupa despartirea de Luceafarul Huilei, vedeta s-a retras din lumea showbizului si s-a concentrat pe muzica ei.

“Eu am o relatie foarte buna cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este alta situatie. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisista, asta este o boala. Ei se considera cei mai cei, cei mai buni, asa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, sa-i transmita sa vina sa isi ia niste acte care au ramas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje si de Craciun, si de Paste, ca asa este frumos, ea nici macar nu s-a obosit sa imi raspunda”, a declarat Miron Cozma dupa despartirea de Marinela Nitu, relateaza click.ro.

Dupa divortul de Miron Cozma, vedeta s-a mutat in Brasov, acolo unde locuiesc parintii sai. Ea are din cand in cand evenimente la care participa in calitate de solista. Luna trecuta, Marinela Nitu a aniversat 30 de ani de cariera muzicala.

Cum arata Marinela Nitu la 50 de ani in costum de baie

La aproape 50 de ani, bruneta are un trup de zeita! E drept, conteaza operatiile estetice pe care si le-a facut in trecut, dar si cele mai recente interventii suferite in cabinetul medicului estetician. De curand, Marinela Nitu a urcat pe pagina sa oficiala de Facebook o scurta filmare in care apare intr-un costum de baie si toti au observat ca ea este intr-o forma de invidiat.

coral