Lino Golden, cunoscut si ca “fiul adoptiv” al lui Alex Velea, a facut un anunt demn de aroganta lunii martie din showbizul romanesc! Cantaretul a facut public un mesaj in care a spus ca da gratis un BMW i8, un bolid care are un pret de pornire ce trece de 100.000 de euro. De asemenea, el a dezvaluit si care este singura conditie ce si-o doreste sa fie indeplinita.

Lino Golden da gratis un BMW i8. Care e singura conditie pe care vrea sa fie indeplinita

Lino Golden a marturisit ca va lansa o noua melodie, fara sa spuna prea multe amanunte despre ea. Totusi, el a lansat o provocare irezistibila: a spus ca da gratis un autoturism BMW i8, daca piesa care va aparea azi va intra in trending pe YouTube.

“Ma gandesc sa o dau la Giveaway daca intra pe trending piesa pe care o scot azi la ora 17:00. fiti atenti la mine pe Insta ????”, a scris Lino Golden pe cunoscuta retea de socializare.

Fanii tanarului artist au fost in extaz dupa ce au citit mesajul acestuia. “Ma bag ?? mi-ar prinde bine un i8 ???”, “O vreau, chiar daca nu am permis”, “Cred ca daca o castig o sa i-o dau lu’ taica-miu”, “Ascultam 123 si ce vad: pe fratele Lino cu i8 :))) ???”, “Ce masin[, este super ;mecher[, a;a ca tine” sunt cinci dintre comentariile lasate de fani.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele sau adevarat Radu Carstea, s-a nascut in Brasov. In prezent, el locuieste in Bucuresti, iar la sfarsitul anului 2016 si-a tatuat pe bratul stang chipul lui Alex Velea, in semn de recunostinta pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Tanarul artist se iubeste in prezent cu Andra Ghinea. El nu este singurul “fiu adoptiv” al iubitului Antoniei. “Fratele sau vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubeste cu fiica Andreei Esca.

coral