News Flash:

Asa clatite facea bunica in cuptor – Un deliciu fara faina, care ti se topeste in gura

8 Decembrie 2017
628 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6603 RON (+0.0025)
USD: 3.9613 RON (+0.0038)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente:

5 linguri amidon
smantana dulce
6 oua
350 gr branza de vaci
500 ml lapte
1 pachet de unt (topit la bain-marie)
zahar
1 lingura ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Mixeaza 5 oua cu putin zahar. Adauga amidonul peste ele. Omogenizeaza. Toarna uleiul si laptele. Amesteca si lasa aluatul la temperatura camerei cam un sfert de ora. Unge cu ulei o tigaie. Coace clatitele in tigaie conform retetei clasice.

Umplutura:
Freaca branza cu zahar, dupa gust. Adauga peste branza oul pastrat. Umple clatitele cu branza. Pune clatitele intr-o cratita unsa cu putin unt. Unge fiecare strat de clatite cu unt topit si smantana dulce. Baga cratita in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 10-15 minute.

Cel mai rapid desert, preferat, deopotriva, de copii si de cei mari si cu mare potential de reinventare. Este suficient sa gasesti o umplutura mai inedita ori un mod de prezentare mai special, iar „banalele clatite” pot deveni un desert spectaculos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente amidon smantana oua branza lapte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0867 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021240 (s)