News Flash:

Asa faci si tu COZONACUL de Paste? Iti vor iesi gustosi si pufosi

8 Aprilie 2014
2226 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0002)
USD: 3.9612 RON (-0.0001)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Daca vrei sa prepari cozonacul la tine acasa, respecta intocmai reteta aleasa si tine cont de urmatoarele trucuri! Te vor ajuta sa ai cozonaci gustosi si pufosi!

1. Ingredientele trebuie sa aiba aceeasi temperatura! Scoate ouale cu o zi inainte din frigider pentru a le permite sa ajunga la temperatura camerei. Faina trebuie sa fie uscata si tot la temperatura camerei.

Citeste si: Atentie la ce cumparati! Cozonac de post cu OUA, in supermarket-uri

2. Bucataria trebuie sa fie calduroasa si, dupa ce faceti aluatul, e bine sa nu deschideti usa sau geamul, pentru a nu se face curent.

3. Toate ingredientele lichide trebuie sa fie caldute – nu foarte fierbinti, nu foarte reci.

4. Cand amestecati drojdia, apa si faina nu adaugati sare!

Citeste si:  Ce semnificatie au bucatele de Paste: mielul, ouale rosii si pasca

5. Vasul in care framantati aluatul trebuie sa fie caldut. Pentru asta, il puteti clati cu apa fierbinte si apoi sterge foarte bine.

6. Cozonacul va avea o culoare frumoasa daca frecati ouale cu putina sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prepari cozonacul reteta cozonaci gustosi pufosi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1028 (s) | 22 queries | Mysql time :0.010786 (s)