Asistenta medicala din Galati care a fost hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital cu bolnavi de coronavirus a fost asteptata de catre militari, in fata blocului, la finalul turei de munca, cu flori si aplauze.

„In numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! Pentru unii esti erou. Pentru altii, insa, nu conteaza ca iti pui viata in pericol pentru a-ti salva pacientii, conteaza doar ca… vii acasa la finalul turei”, este mesajul transmis de Ministerul Apararii Nationale pe Facebook.

Mesajul femeii i-a emotionat pe militarii Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindata „Unirea Principatelor”, condus de lt. col. Lucian Oancea, care au asteptat-o in fata blocului la finalul turei.

„Nu am crezut ca voi trai vremurile in care dumneavoastra ma veti apara pe mine. Vreau sa va spun in numele Batalionului 284 Tancuri ca noi va suntem alaturi. Va multumim nespus de mult pentru efortul pe care il faceti si vrem sa va uram putere de munca si foarte multa sanatate. In semn de omagiu pentru meseria dumneavoastra si pentru ceea ce faceti in zilele astea dificile, va rog sa-mi permiteti sa va inmanez singura arma impotriva careia nicio arma nu poate trage”, i-au mai transmis militarii in timp ce au aplaudat-o si i-au oferit un buchet de flori.

„Chiar nu stiu cum sa va multumesc, cu toate ca si astazi am fost abordata la serviciu si toti cei care ma cunosc si stiu ce fel de om sunt mi-au dat dreptate si mi-au spus ca nu meritam asa ceva.” – a fost raspunsul Mihaelei. Sursa: Mediafax

coral