O noua ipoteza socanta se alatura tuturor celorlalte lansate, pana acum, in spatiul public. Crimele din Caracal au indus o adevarata isterie, oamenii fiind convinsi ca avem de-a face cu un criminal in serie care are mult mai multe victime la activ decat a declarat.

Deocamdata, se vorbeste doar despre Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, cele doua adolescente pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis. Totusi, nu au fost descoperite probe decat in ceea ce o priveste pe Alexandra Macesanu, iar familia Luizei spera ca aceasta ar mai putea fi in viata.

Noua ipoteza lasanta este aceea ca Luiza si Luiza ar fi fost scoase din tara, de catre membrii unei retele de prostitutie, pentru a deveni… mame surogat. Nu este o ipoteza iesita din comun, cu atat mai mult cu cat, in anul 2012, procurorii DIICOT au fost pusi in fata unei astfel de realitati sumbre.

Minore care deveneau mame surogat

O retea de trafic de carne vie racola minore… din Carcal, avand ca scop nu numai prostitutia, ci si pentru a le obliga pe nefericitele fete sa devina mame surogat.

Elvetia si Spania sunt doar doua dintre tarile unde ajungeau fetele, iar infractorii primea sume mari de bani in schimbul fetelor pe care le ofereau – intre 30.000 si 50.000 euro pentru fiecare fata care devenea mama surogat. Banii proveneau de la familiile bogate care apelau la fertilizarea in-vitro la clinicile de specialitate din Spania. Fetele din Caracal care au ajuns pe mana acestor interlopi aveau intre 14 si 18 ani. Liderul gruparii a murit in inchisoare in 2016, in conditii suspecte, informeaza wowbiz.ro.

coral