Criminalul Gheorghe Dinca din Caracal a recunoscut, in fata anchetatorilor, ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, dupa ce le-a luat ”la ocazie”, iar ancheta se afla in plina desfasurare. ADN-ul Alexandrei Macesanu a fost descoperit in urma expertizarii fragmentelor osoase descoperit in cupotorul improvizat de Dinca, iar specialistii – analizand unele pete de sange descoperite in locuinta criminalului – au concluzionat ca este vorba despre sangele Luizei Melencu.

In mediul online – pe pagina ”Uniti pentru Alexandra si Luiza – circula o fotografie in care apare Alexandra Macesanu, iar alaturi de ea este o tanara care pare a fi Luiza Melencu. Nu este decat o presupunere, evident, pana acum neexistand informatii din care sa reiasa ca victimele lui Gheorghe Dinca se cunosteau.

Gheorghe Dinca a intretinut relatii sexuale cu Luiza Melencu

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, a declarat, la emisiunea “Marius Tuca Show”, ca Dinca si-a recunoscut prima data faptele in fata unui politist, iar mai apoi in fata sa si a unui procuror. Recunoasterea faptelor a fost in a 3-a zi de ancheta.

“In foisor au stat de vorba (n.red. –  cu politistul), dupa care am fost anuntati ca dansul vrea sa isi recunoasca faptele. A fost o marturisire in fata politistului, apoi in curte in fata mea, a procurorului si a politistului. A spus <>. A luat-o cronologic, daca imi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, in detaliu, cum a luat-o la ocazie”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dinca, IN emisiunea “Marius Tuca Show”.

Acesta a mai spus ca Dinca a relatat ca a intretinut relatii sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fata. Peretii casei lui Gheorghe Dinca sunt verificati cu scannerul, in cautarea de noi probe.

coral